DEMANA HORA

  Accepto la Política de Privacitat. Totes les teves dades seran tractades amb absoluta confidencialitat.  Carrer Sant Joan 34, 2º 5, 43201 Reus, Tarragona

  info@oliviasacristan.com

  Horari a convenir

  +34 628 292 018

  Sóc l’Olivia

  Sóc una dona inquieta, inconformista, curiosa, investigadora i sempre amb ganes d’aprendre. Tinc una formació heterogènia: he treballat com a Enginyera Agrònoma fins que vaig decidir fer de la meva passió la meva professió. Des de llavors treballo com a psicòleg a Reus, donant les gràcies cada dia als meus pacients per ensenyar-me tant o més que jo a ells.

  Sóc psicòloga general sanitaria, formada tanmateix en hipnosi clínica i amb una orientació integradora, ja que per a mi totes les orientacions psicològiques tenen aspectes útils. Crec que cap punt de vista és millor que un altre i tots plegats ajuden a tenir una millor visió del problema: cada persona necessita un enfocament diferent en funció de la seva biografia, la seva manera de pensar, la seva personalitat i la seva demanda quan arriba a consulta.

  Per això, la meva manera de treballar en psicoteràpia és holística, és a dir, que treballo entenent a la persona com un tot, d’una manera global i integrant pensaments, emocions, creences i biografia, doncs el funcionament que tenim només es pot comprendre d’aquesta manera.

  certificat calitat Olivia Sacristán , psicòleg a Reus
  Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg

  Codi Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris.
  Departament de Salut. Gencat codi: E43740051

  I PER QUÈ NO AVUI?

  Contacta’m i explica’m les teves preocupacions sense compromís. Et diré si et puc ajudar i en cas contrari t’aconsellaré el psicòleg a Reus més adient al teu problema.